Formarea in psihoterapia copilului si adolescentului

Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa

Formare in psihoterapia copilului si adolescentului

In 17-18 aprilie 2021 incepe un nou program de formare in psihoterapia copilului la Timisoara. Programul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si Asociatia Europeana Multidisciplinara pentru Terapia Copilului si Tinerilor, ca urmare finalizandu-se cu avizul de libera practica si certificare europeana.

Programul de formare in psihoterapia copilului si adolescentului al Asociatiei de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa – ACCPI este acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania (COPSI)  si  de catre EIATCYP (Asociatia Europeana Interdisciplinara Pentru Terapia Copilului si Tinerilor). Acest program a fost conceput ca program de specializare pentru psihoterapeutii care doresc sa lucreze cu copii si adolescenti, iar formarea are durata de 5 ani. In urma programului de formare in psihoterapie integrativa se obtine astfel certificarea in vederea obtinerii avizului de libera practica in psihoterapie, precum si a certificatului european in psihoterapia copilului si adolescentului. 

Programa de formare consta din:

Ciclul I de formare- cu durata de 3 ani, care cuprinde 500 de ore de formare teoretica si aplicativa in psihoterapie integrativa, 250 de ore de dezvoltare personala si 25 de ore de terapie individuala.

Modulele de formare au durata de 20-30 de ore, fiind organizate in weekend.

Programa formarii de baza (teorie si aplicatii practice) – ciclul I de formare

Programa formarii teoretico-aplicative de specializare in psihoterapia copilului si adolescentului

Programul de dezvoltare personala- ciclul I

Supervizarea in psihoterapia copilului si adolescentului

Nivele de certificare

Formatori